Építős játékok

Építős játékok

Posted on Kategóriák: Építős játékok, Játékok

Építős játékok

A szupergolyó futam a játékok játéka. Amint elérte azt a kort a gyermek, hogy nem eszi meg a játékban található golyókat, nem tehet senki jobbat, mit hogy megajándékozza vele a gyermekét. Fantasztikusan jó játék, amennyire egyszerű, annál inkább magával ragadó. Összeépítjük a  rendkívül jó minőségű pályát, és kezdődhet is a játék.

A golyókat úgy kell legurítani a pályán, hogy mindenféle fennakadás nélkül haladhassanak. Ha jól raktuk össze, és figyeltünk mindenhol arra, hogy a golyónak szabad utat adjunk, órákig el tudunk vele játszani mi is, és gyermekünk is. Közös játékélmény, minden napra. Ez az izgalmas golyófutam játék fejleszti a gyermek finommotorikus kézségét, miközben valóban izgalmas játékban van része. Ez az építő szett csúszdák, kanyarok, csatornák, forgóelemek, és körforgalom valamint 8 golyó elemeiből áll, melyekből több pályát is össze lehet állítani. A golyók eltűnnek az oszlopok belsejében, majd legördülnek a csúszdákon, a számos megoldásnak köszönhetően több órányi szórakozást biztosít.

A Piatnik Bioblo építőjáték, több száz darabos, melyek összeillesztésével fejlődik a gyermek szem, és kéz koordinációja, fejleszti fantáziájukat és kreativitásukat. Az építőelemek és a játék csomagolása is újrahasznosított anyagokból készültek.

A fa építőkockák új generációja a Brio cég terméke a mágneses fakockák. A mágnesek segítségével könnyebb a fakockákkal való építkezés, nehezebben dől össze az építmény, és akár gömböket is tehetünk díszítő elemként a kockákra, nem gurulnak le.