Fajáték

Posted on Kategóriák: Játékok

Fajáték

A fajáték most is éppen annyira népszerű, mint régebben. A fajátékok a fa természetes anyagának köszönhetően az egyik legtartósabb, és legidőtállóbb játékok. Végtelen mennyiségű dolgot készítenek belőlük, és a mai fafeldolgozási technológiának köszönhetően már olyan játékokat is létrehoznak amikről a nagyszüleink csak álmodtak.

Ilyen a Mademoiselle bútorozott babaház is, mely minden kislány álma. Gyönyörű pasztell színekben, minőségi kivitelezéssel rendezheti be minden kis lakberendező álmai otthonát. Janod márkájú babaház lányunk kamasz korában is, szobája dísze lehet.

A Melissa & Doug termékei, mint a versenyló istálló vagy az összerakható pajta a fiúk kedvence lehet. A 100 db-os Kubix építőkocka szett a már megszokott pasztellszínekben és minőségben. A Janod termékcsalád a kisebbekhez is szól. A Mókus egyensúlyjáték, vagy a Zsiráf totyikocsi építőkockákkal a legkisebbek kedvenc játékává válhat. A Mademoiselle konyha, és a French Cocotte tűzhely a konyha és szakácsművészet szerelmeseinek. A tűzhely mellett állni és vacsorát főzni a testvérnek vagy Anyának, Apának az anyaszerep, vagy egy szakács életének eljátszása. A szerepjátékok a legkreatívabb “játszási” formák, hiszen a játék menetét maguk a gyerekek alakítják, formálgatják.

A Janod márkájú fahangszerek a márkához híven kitűnő minőségben, és megkapó kivitelezésben a családi zenekar meghatározó elemei lehetnek.