gyerek ülőpárna

Gyerek ülőpárna

Posted on Kategóriák: Játékok

Gyerek ülőpárna

A Life gyerek ülőpárna, a legjobb társa a gyerekednek a játékban (Legozás a földön, társasozás, kártyázás, építőkockázás). Kényelmesen tud rajta ülni, ne fázik fel, vidám, csodás színekben kaphatók, és ráadásul minden gyerek imádja JA Life ülőpárnákat kifejezetten gyerekeknek fejlesztettünk ki, ezért sokkal jobbak, mint például egy babzsák.

De miért jobb a Life ülőpárna, mint egy babzsák?

A babzsák lustává teszi a gyereked izmait, inkább fekvésre készteti, mintsem ülésre. Belesüpped a feneke, görbe a háta, rossz a tartása babzsákban fekve. Nem aktivizálja az izmait, és az egész napos ülés után még többet ront a tartásán. A babzsáknál már az is jobb lenne, ha otthon is székre ültetnéd.
A Life ülőpárnákhoz az ihletet többek között ez is adta. Szerettem volna tökéletes bizonyossággal olyan párnát létrehozni, ami egyben menő, tehát szívesen használják, és egészséges is a gyermekek gerincének, javítja a tartásukat. Mindezen túl, soha többé nem kell aggódnod, és féltened, hogy felfázik, és amiatt sem, hogy sokat ül a suliban, vagy egyéb foglalkozásokon…
A Life ülőpárnával csak jót tehetsz, mert… javítod gyereked testtartását azzal, hogy engeded a földön ülőpárnán ülni, erősödnek a hátizmai, javul a tartása, és ez hatással van egész szervezetére. Az ideális ülőpozíció, mely ülőpárnán ülve elkerülhetetlen, javítja a keringést és segíti a kiegyensúlyozott emésztést is. Ennek egyenes következménye, hogy megtanul a széken ülve is ideálisan ülni. Így kevésbé lesz fáradt az oviban, vagy a suliban, jobban tud koncentrálni, és sokkal jobban érzi magát a bőrében.

Kiváló anyagokból

A Life ülőpárnák gyerekeknek kiváló minőségű bútorszövet huzatban kaphatók, mind vízlepergető réteggel ellátott, mégis puhák, és jó érzés rajtuk ülni. A vízlepergető réteg miatt taszítják a szennyeződéseket, és így elég őket egy mozdulattal letörölni, ha mégis túl makacsnak bizonyul a folt, egyszerűen csak bedobod a mosógépbe a párna huzatát, kimosod és a folt nyomtalanul fog eltűnni róla.

A Life ülőpárnák gyerekeknek 10 féle színben kaphatók, mely átöleli a szivárvány minden színét. A gyerekek imádják, mert Life párnán ülni menő.