Pictionary rajzolós társasjáték!

Pictionary tásasjáték

Posted on Kategóriák: Játékok, Játékszabály, Társasjáték

Pictionary társasjáték

A Pictionary egy klasszikus, magával ragadó társasjáték, amely hasonlít az "Amerikából jöttünk...." játékra, de papíron játszák. Ahelyett, hogy a játékosok elmutogatnák a feladványt, ebben a játékban lerajzolják úgy, hogy csapattársaik minél rövidebb idő alatt kitalálják rajzaikból. Nem kell művésznek lenni a rajzolónak, de szükség van a fantáziára, no meg egy ceruzára.

Le tudnál skiccelni egy "békát" vagy "nokedlit" vagy egy "dinnyét"? Túl könnyű? Akkor jöhet a "szárazság" és a "zűrzavar", mint feladvány. Mindezekre persze csal egy perced van feladványonként... és természetesen betűket, számokat nem lehet rajzolni.

 

A Pictionary 2500 feladványt tartalmaz, öt különböző kategóriában: Személy/Hely/Állat, Tárgy, Mozgás/Művelet/Tevékenység, Bonyolult, Közös szó. A közös szó különleges játékot rejt. Az ebben a kategóriában található feladványokat minden csapat egyszerre próbálja megfejteni, minden csapat a saját rajzolója alapján. Képzeljük el a 8 játékost, ahogyan kettő őrült módjára skiccel, a többi hat pedig egymást túlkiabálva tippelget... Őrült jó móka...

A Pictionary társasjátékban minden készen van a játékra. Tartalmazza a játéktáblát, dobókockát, homokórát, szabályfüzetet, 50 kártyát, 4 játékfigurát, 4 rajztömböt és 4 ceruzát.

Pictionary tásasjáték